Welkom bij John van Zuilen

Persoonlijke trainer

Ontgrendel uw ultieme potentieel: lichamen sterker maken, geesten inspireren en levens transformeren, één vertegenwoordiger tegelijk.

In de winter kan je weerstand wel wat extra aandacht gebruiken. Door goed voor jezelf te zorgen, ontsnap je aan de allesoverheersende griep en kun je vol energie genieten van het mooie seizoen. Met deze 10 tips geef je jouw weerstand eenvoudig een boost!

 
 

1. Eet groenten in alle kleuren

Je kent vast het advies om elke dag 250 gram groentes te eten. Om aan die 250 gram te komen is het slim om te “spreiden”. Wacht dus niet tot het avondeten, je kunt in de ochtend al beginnen met groentes! Wat dacht je van plakjes komkommer op je boterham bij het ontbijt, snoeptomaatjes en paprikareepjes voor onderweg en een salade bij de lunch? Het telt allemaal mee! Te weinig tijd? Neem voor een snelle en krachtige groenteboost een stick Forever Supergreens mee in je tas. Meng de mix van 20 groenten en fruit met water en geef je dag een boost!

Groentes

2. Zet een fruitschaal in het zicht

Fruit eten schiet er helaas nog wel eens bij in. Maak het jezelf daarom makkelijk door fruit goed in het zicht te zetten. Dan lonkt die zachte perzik of glimmende appel vanzelf naar je. Zo herinner je jezelf eraan om fruit te eten. Wat extra helpt: leg het fruit in een mooie fruitschaal. Een mooie fruitschaal op tafel is niet te missen en geeft gelijk sfeer in huis.

Daarnaast is fruit een ideale smaakmaker in je yoghurt. Denk aan frambozen, bessen of stukjes appel. En een heerlijke smoothie maak je in een handomdraai met een pakje bevroren fruit. In de supermarkt vind je tegenwoordig allerlei varianten bevroren vruchten!

3. Spaar vitamines en mineralen

Het kan lastig zijn om alle vitamines en mineralen uit je dagelijkse voeding te halen. Een beetje extra ondersteuning voor je weerstand en energieniveau kan geen kwaad. Vul je gezonde dagelijkse voeding daarom aan met een kwalitatief voedingssupplement. Probeer bijvoorbeeld eens Forever Daily, een gebalanceerd supplement waarmee je aan 100% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2, B6, C en E komt.

4. Zorg voor vitamine D

Door de kortere dagen in de herfst en winter, komt onze huid minder in contact met de zon. Ook zitten we veel meer binnen in de koude seizoenen. Hierdoor maak je minder vitamine D aan. Gelukkig kun je daar iets aan doen. Natuurlijk door zo veel mogelijk naar buiten te gaan overdag. Maar ook door wat vaker vette vis en eieren te eten, dat is een goede bron van vitamine D. Eet smakelijk!

5. Kom van die bank af

Veel stilzitten is niet goed voor je gezondheid. Kom dus van de bank af en ga bewegen. Lekker fietsen, wandelen of naar de sportschool… eigenlijk maakt het niet uit wat je doet. Zolang je maar beweegt. Wist je dat bewegen ook heel effectief is tegen stress en somberheid? Nog een goede reden om in actie te komen!

6. Ga voor frisse lucht

Frisse lucht heeft veel invloed op je weerstand en je humeur. Ga daarom lekker naar buiten! Maak een wandeling door het bos, ga lopend naar de winkel en maak een ommetje in je pauze. Snuif de frisse lucht op en je kunt er weer tegenaan. Zorg wel dat je je kleedt op het weer. Een goede regenjas of sjaal is in de herfst geen overbodige luxe.

7. Was extra vaak je handen

In de herfst zitten we meer binnen en houden we de ramen vaker dicht. Daardoor blijven bacteriën in de ruimte hangen en heb je een vervelend virus sneller te pakken. Om de kans op een verkoudheid of griep te verkleinen, moet je regelmatig je handen wassen. Ben je vaak onderweg en reis je veel met het openbaar vervoer? Stop dan een ‘handreiniger zonder zeep’ in je tas. Forever Hand Sanitizer heeft een frisse citroengeur en bevat verzachtende ingrediënten zoals aloë en honing. Zo ben je altijd verzekerd van schone, frisse handen. Ook onderweg.

8. Doe lekker niks

Gedurende de dag krijgen we ontzettend veel prikkels en informatie te verwerken. Bovendien

rennen veel mensen van hot naar her met een eindeloze to-do list in hun hoofd. Herkenbaar? Streef ernaar in de avond en op vrije dagen echt tijd voor jezelf te creëren. Zorg dat je werkelijk tot rust komt, zonder gestoord te worden. Zet je telefoon eens uit en kruip lekker op de bank met een goed boek en een kop thee

Boek Lezen

9. Zorg voor voldoende (nacht)rust

Voldoende rust is ontzettend belangrijk. Dat pak je vooral ‘s nachts. De meeste mensen hebben behoefte aan zeven tot acht uur slaap per nacht. Sommige mensen hebben zelfs meer uren nodig! Probeer daarom op tijd naar bed te gaan en geen telefoon of andere digitale schermen meer te gebruiken voordat je gaat slapen. Welterusten!

10. Vergeet niet te Genieten!

Lach, heb plezier, bewonder de natuur en maak het gezellig met vrienden en familie. Geniet bewust van het hier en nu! Een positieve instelling is misschien wel de grootste boost voor je weerstand!

12
Over John van Zuilen

Persoonlijke trainer

Ik ben John van Zuilen, een toegewijde en gepassioneerde professional met een achtergrond in bodybuilding en coaching. Mijn reis begon als een jonge bewonderaar van iconen als Arnold Schwarzenegger en The Ultimate Warrior van de WWF. Hoewel mijn pad begon in een familie van voetballers en tennissers, heb ik mijn eigen weg gevonden door mijn passie voor fitness en zelfverbetering te volgen. Na een periode van persoonlijke uitdagingen, waarin ik geconfronteerd werd met turbulente relaties en mijn eigen identiteit herontdekte, ben ik nu weer terug en sterker dan ooit tevoren. Mijn ervaringen hebben me geleerd dat zelfs in de donkerste momenten, er altijd ruimte is voor groei en veerkracht. Met een hernieuwde focus en vastberadenheid, ben ik teruggekeerd naar mijn passie voor fitness en coaching. Mijn missie is om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen reis naar zelfverbetering, zowel fysiek als mentaal. Ik geloof in het belang van een gebalanceerde levensstijl en ben vastbesloten om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, ervaring en passie te delen en om samen te werken aan het bereiken van onze doelen. Laten we samen bouwen aan een sterker, gezonder en gelukkiger leven!

Wat Ons Scheidt

Waarom Wij

Hier bij John van Zuilen Fitness zijn we niet zomaar een persoonlijke trainingsdienst. Wat ons onderscheidt is onze niet-aflatende toewijding aan uw holistische welzijn. Dit is wat ons onderscheidt van de rest:

Gepersonaliseerde aanpak

We begrijpen dat elk individu uniek is. Daarom stemmen we onze trainingsprogramma's specifiek af op uw behoeften, doelen en capaciteiten. Geen ingewikkelde routines hier – alleen gepersonaliseerde plannen die zijn ontworpen om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken.

Uitgebreide ondersteuning

onze ondersteuning stopt niet wanneer de sessie stopt. Wij bieden voortdurende begeleiding, motivatie en verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u op koers blijft en duurzame resultaten behaalt. Van voedingsadvies tot leefstijlcoaching, wij staan ​​voor u klaar bij elke stap.

Gepassioneerde expertise

Als toegewijde personal trainer met [X] jaar ervaring, ben ik zeer gepassioneerd in het helpen van mijn klanten om hun volledige potentieel te ontsluiten en hun fitnessdoelen te bereiken. Met een focus op educatie en empowerment streef ik er niet alleen naar om lichamen te transformeren, maar ook om blijvende veranderingen in levensstijl te inspireren

PACKAGES

Transformeer je lichaam, Transformeer Je leven

Just do it! Zero Excuses!

Monthly

Six (6) Month

REMOTE

€ 125,-

maand

BASIC

€ 195,-

maand

EXTRA

€ 325,-

maand

ADVANTAGE

€ 425,-

maand

REMOTE

€ 100,-

maand

BASIC

€ 150,-

maand

EXTRA

€ 250,-

maand

ADVANTAGE

€ 350,-

maand

Let's Get in Touch

Email

info@hashira.nl

Telefoon

+31 6 30903331

Gym

BaseGym, Keulsekade 189, Utrecht

Send Message

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Testimonial

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis.

Firstname Surname
Designer

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis. Nullam non erat neque. Maecenas a ipsum a odio interdum lacinia.

Firstname Surname
Designer

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis. Nullam non erat.

Firstname Surname
Designer

© All rights reserved | Hashira | Healing praktijk | met toegankelijke, holistische behandelingen zoals Reiki, verschillende coachingstrajecten en hulp bij hooggevoeligheid.

Maak hier uw reservering

Kies je behandeling*
behandelaar*
Datum*
Totaal:
Je e-mail*
Telefoon*
Opmerkingen
Scroll to Top