hashira_logo
hashira_logo

Welkom bij Hashira

Holistische Therapie

 met toegankelijke, holistische behandelingen zoals Reiki, verschillende coachingstrajecten en hulp bij hooggevoeligheid.

Onze behandeling zijn mogelijk  
Bij jou thuis
In onze praktijk
healing praktijk Hashira
Therapie en behandelingen

Holistische therapie.

Holistische therapie ofwel een energetische behandeling is een krachtige werkvorm die jou ondersteunt om diepliggende blokkades op te lossen en nieuwe inzichten te verkrijgen. Ik beleid jou om de weg naar jezelf weer terug te vinden. De sessies vinden veelal plaats op locatie (1-op-1 situatie is wel aanbevolen)

HSP Coaching
Wat is het?

Over holistische therapie.

Tijdens de behandelingen ga je intensief met je eigen proces aan de slag. Ik wijs je de weg waardoor jij weer in balans komt. Door de combinatie van technieken krijg je wat je op dat moment nodig hebt.

Hashira
wat ervaar jij?

Herken jij je hierin?

  • Je worstelt met hardnekkige klachten en denkt dat er geen oplossing voor is. Alles heb je al geprobeerd maar steeds steken je klachten weer de kop op. Je wilt wel iets nieuws proberen maar je bent bang voor de zoveelste teleurstelling, je weet het niet meer.
  • Je hebt het gevoel dat je steeds aan de zijlijn staat en wilt nu eindelijk eens echt gaan leven. Je laat je leven door anderen bepalen en hebt moeite om je grenzen aan te geven. Je zorgt goed voor anderen, maar stelt jezelf steeds op de tweede plaats. Wie je werkelijk bent laat je niet zien.
  • Dat gevoel van leegte lijkt gewoon bij je te horen. Je legt je er maar bij neer dat jij niet zo’n levensgenieter bent. En toch is er een verlangen naar meer, je weet dat het anders moet kunnen maar hoe?
hashira holistische therapie
ik nodig je uit

Werken aan herstel

Dan nodig ik je graag uit om op een andere manier naar je klachten te kijken.

Tijdens de behandeling gaan we opzoek naar de patronen die jouw klachten veroorzaken. We werken vanuit een diepe ontspanning aan jouw herstel. Doordat wij op jouw onderbewuste afstemmen, voel ik waar de kern van het probleem zit, met oog op de taal van jouw lichaam; Je lichaam verteld wat jij niet meer weet, maar wel hebt opgeslagen in jouw onderbewuste

Tijdens de holistische therapie help ik je nieuwe inzichten te verkrijgen en blokkades op te lossen zodat de energie weer kan stromen.

Uniek coachingstraject om jouw leven te transformeren

Leef je eigen leven traject

Een uniek coachingstraject van 3 maanden speciaal ontwikkeld om jouw leven te transformeren. Het traject is ontworpen om je te ondersteunen bij het navigeren door de uitdagingen van het dagelijkse leven en het ontdekken van de wegen naar persoonlijke groei, voldoening en succes.

healing praktijk Hashira
holistische sessies

Aantal sessies

Het aantal coaching-sessies of behandelingen is per persoon en “pijnpunt” anders. Dat is ook de reden dat ik werk met een intakegesprek zodat we samen kunnen kijken naar een aanpak en evt duur.

Neem contact  op en reserveer een gratis kennismaking gesprek om ea te bespreken (let op! dit is een kort en vrijblijvend gesprek, niet het intakegesprek)

vragen of opmerkingen

Neem contact op

behandelaar *
Datum *
Totaal:
0.00
Waar wens je de afspraak?
Je Voornaam *
Je Achternaam *
Je e-mail *
Telefoon *
Opmerkingen
Shopping Cart

Maak hier uw reservering

Kies je behandeling*
behandelaar*
Datum*
Totaal:
Je e-mail*
Telefoon*
Opmerkingen
Scroll to Top