hashira_logo

Welkom bij Hashira

Behanelingen

 met toegankelijke, holistische behandelingen zoals Reiki, verschillende coachingstrajecten en hulp bij hooggevoeligheid.

Onze Reiki  behandeling zijn mogelijk  
Bij jou thuis
In onze praktijk
behandeling
Voel je je helemaal top?

Hoe gaat het nu echt met je?

Ervaar je veel stress? Voel je je niet in balans? Zit je veel in je hoofd (piekeren)? Heb je moeite met voelen? Vind je het lastig in het nu te zijn? Neem je weinig tijd om te ontspannen? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Hoog tijd om weer met jezelf te verbinden!

Even van de automatische piloot af komen & naar binnen keren. Uit je hoofd & in je lichaam, om te zijn in plaats van doen.

Zo kun je ontspannen om gezond, blij en bij jezelf te blijven. Zeker in een wereld met veel druk, afleiding, prikkels & meningen, waarin het moeilijk is om je energie te beschermen. Zeker als je gevoelig bent. Dus gun jezelf ondersteuning: een behandeling!

Van (examen) stress tot self-care in/na een heftige tijd tot depressie, burn-out en menstruatie: ik ondersteun je met liefde.

reiki hashira behandeling
wat betekend het?

Wat houdt een behandeling in?

Een behandeling ondersteunt je op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Wanneer er blokkades ontstaan (door bijvoorbeeld stress of onverwerkte emoties), kan je levensenergie niet goed meer stromen, met allerlei klachten als gevolg.

Ik help je om je energie weer beter te laten stromen en jouw body, mind & soul weer in balans te brengen. Een behandeling helpt je om te aarden en je energieveld op te schonen, waardoor je je direct rustiger, schoner, positiever en lichter voelt.

Daarvoor werk ik o.a. met reiki & chakra healing. Met deze alternatieve geneeswijzen worden niet de symptomen verbloemd, maar de oorzaken van klachten aangepakt. Deze holistische methodes bieden daarom vele voordelen.

hashira reiki behandelingen
wat heb je eraan?

De voordelen

 • Kom tot rust & laad weer lekker op
 • Verbind weer met jezelf (je intuïtie)
 • Laat je lichaam & geest ontspannen 
 • Activeert parasympatisch zenuwstelsel
 • Boost jouw zelfherstellend vermogen
 • Ondersteunt om emoties te verwerken
 • Helpt oud zeer/patronen los te laten
 • Beter slapen en meer energie
 • Kan tevens pijnverlichtend werken
 • Helpt bij persoonlijke ontwikkeling
 • Fijn bij angst, depressie, burn-out
 • Verhoogt je vibratie/frequentie
 • Samen gevat: betere kwaliteit van leven
boeddha_voor_boom3
hoe werkt dat dan?

Hoe werkt een behandeling op afstand?

Alles is energie en dus verbonden, ook jij en ik. Als gecertificeerd Reiki Master kan ik een behandeling op afstand geven. Tijdens een behandeling stem ik mij op jou af en fungeer ik als doorgeefluik voor de universele levensenergie.

We hebben contact via berichtjes of videobellen. Aan het begin bespreken we je intentie en de uitleg. Tijdens de behandeling praten we niet en hoef jij enkel te ontspannen en ontvangen. Na de behandeling deel je je ervaring en koppel ik terug wat ik heb gevoeld en/of heb door gekregen.

Je kunt tijdens de behandeling sensaties zoals warmte of tintelingen voelen. Het kan ook zijn dat er emoties opkomen of dat je inzicht krijgt. Na de behandeling voel je je meestal mentaal & fysiek ontspannen, meer in balans en in contact met jezelf.

De ervaring verschilt van persoon tot persoon, en per keer. Zo is de één al gevoeliger voor energie dan de ander en lukt het de ene keer beter om te ontspannen dan de andere keer. Soms kan er even wat hoofdpijn of moeheid uitkomen.

Maar je ontvangt altijd wat je op dat moment nodig hebt. Het is een kwestie van ervaren (voelen) i.p.v. verklaren (denken) 🙏🏼 Een behandeling is geen quick fix (vaak zijn meerdere behandelingen nodig), maar een fijne ondersteuning waarmee jij verder kunt!

reiki behandeling
kom weer tot rust

een behandeling

€ 50,-

( Reiskosten €0.20 per kilometer )

Betaling kan na behandeling zowel contant als overmaken middels een betaalverzoek/tikkie.

Bevalt de behandeling je? Kijk voor onze voordelige strippenkaarten.

behandeling
kom weer tot rust

een behandeling op afstand

€ 30,-

Betaling kan na behandeling zowel contant als overmaken middels een betaalverzoek/tikkie.

Bevalt de behandeling je? Kijk voor onze voordelige strippenkaarten.

behandelaar *
Datum *
Totaal:
0.00
Waar wens je de behandeling?
Je Voornaam *
Je Achternaam *
Je e-mail *
Telefoon *
Opmerkingen
Shopping Cart
Scroll to Top