Welkom bij John van Zuilen

Persoonlijke trainer

Ontgrendel uw ultieme potentieel: lichamen sterker maken, geesten inspireren en levens transformeren, één vertegenwoordiger tegelijk.

Kruiden thee van Hashira

Zoek door onze thee-melanges om te zien of er iets voor je bij zit. Als je niets kunt vinden, maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek of we ook voor jou een thee-melange  kunnen samenstellen.

Ontdek de magie van onze thee-melanges, een moment van puur genot en op iedere gezondheidsuitdaging gericht!

klacht
klacht
Meer

Een greep uit ons assortiment

Anti hot flashes
hashira thee melange
Deze heerlijke thee-melange helpt overgang's klachten te verminderen.

Beschrijving

Een kruidenthee die kan  helpen bij het verminderen van overgang's klachten is de Meno Pause van Hashira. Deze thee bevat Hartgespan, Salie, Duizendblad en Goudsbloem.

Meno Pause
hashiras kruiden thee
Deze heerlijke thee-melange helpt overgang's klachten te verminderen.

Beschrijving

Een kruidenthee die kan  helpen bij het verminderen van overgang's klachten is de Meno Pause van Hashira. Deze thee bevat Hartgespan, Duizendblad, Engelwortel en Roos.

Female transition
hashiras kruiden thee
Deze heerlijke thee-melange helpt overgang's klachten te verminderen

Beschrijving

Een kruidenthee die kan  helpen bij het verminderen van overgang's klachten is de Female transition van Hashira. Deze thee bevat Salie, Monnikspeper, IJzerhart en Goudsbloem.

Bladder infection
hashiras kruiden thee
Deze heerlijke thee-melange helpt blaasontsteking te verminderen.

Beschrijving

Een kruidenthee die kan  helpen bij het verminderen van blaasontsteking is de Bladder infection van Hashira. Deze thee bevat Cranberry, Hibiscus en Rozenbottel. Probeer zeker als je last hebt van blaasontsteking genoeg te drinken.

Lowering cholesterol
hashiras kruiden thee
Deze heerlijke thee-melange helpt het bloed te reguleren en cholesterol te stabiliseren.

Beschrijving

Een kruidenthee die kan  helpen bij het Reguleren van het bloed is de Lowering cholesterol van Hashira. Deze thee bevat Groene thee, Hartgespan en Echte guldenroede.

Love for the heart
hashiras kruiden thee
Deze heerlijke thee-melange helpt het bloed te reguleren en cholesterol te stabiliseren.

Beschrijving

Een kruidenthee die kan  helpen bij het Reguleren van het bloed is de Love for the heart van Hashira. Deze thee bevat Meidoorn, IJzerhart, Duizendblad en Goudsbloem.

Waarmee kan ik hulp krijgen met Hashira's kruiden thee-melanges

You will get a remedy for the following problems:

Krijg hulp bij deze veel voorkomende problemen voor slechts  €4,95 per 30 gram van elke theemengsel

Hashira's Kruiden Thee hebben mijn ochtenden veranderd. De zachte smaken en gezondheidsvoordelen maken elke beker tot een echte traktatie. Ik voel me meer energiek en evenwichtig sinds het opnemen van deze thee in mijn routine.
Lisa Pieters
Ik heb gezocht naar thee die bij mijn welzijn past, en Hashira's collectie overtrof mijn verwachtingen. De thee melange verlichtte mijn ongemak, en de smaken zijn gewoon goddelijk. Een must-try voor iedereen die op zoek is naar een holistische benadering van de gezondheid.
Dann Lucas
Ik was sceptisch over detox thee tot ik de collectie van Hashira probeerde. De zachte detox mix smaakt niet alleen geweldig, maar laat me ook verfrist en vernieuwd voelen. Het is troostend om te weten dat ik mijn lichaam van binnenuit voed.
Julia Liam
Hashira's Kruiden Thee zijn een integraal onderdeel geworden van mijn ontspanningsroutine. De "relax" mix is een heerlijke ontsnapping na een lange dag. Het is ongelooflijk hoe een enkele beker me kan brengen naar een plek van rust en rust.
Sanne Johannes
Het vinden van thee die mijn immuniteit ondersteunt, is een spelveranderende zaak geweest. Hashira's thee is mijn eerste verdediging tegen verkoudheid, Ik heb me nog nooit zo machtig gevoeld om de veranderende seizoenen onder ogen te zien.
Anna Gerrit
Als gezondheidsbewuste persoon passen Hashira's thee perfect bij mijn levensstijl. Het spijsvertering ondersteunende mengsel is uitgeroepen tot mijn go-to na de maaltijden. Het kalmeert niet alleen maar vult ook mijn fitnessreis aan. Deze thee is een echt juweeltje.
Alexander Levi
thee melanges

Wat wordt er geleverd

Voor slechts €4.95 krijg je een heerlijke thee-melange in een her-sluitbare verpakking van 30 gram, deze is goed voor ongeveer 40 glazen thee.

Kruiden thee van Hashira

Voor eerlijke, gezonde en lekkere thee

Voed je lichaam, genees je ziel en bloei in elk moment: dompel jezelf onder in de transformatieve ervaring van Hashira’s Verfijnde Kruiden Thee Collectie.

Ontdek de magie van onze thee-melanges, een moment van puur genot en op iedere gezondheidsuitdaging gericht!

Maak een afspraak en krijg vrijblijvend Thee Advies!

behandelaar *
Datum *
Totaal:
0.00
Je Voornaam *
Je Achternaam *
Je e-mail *
Telefoon *
Opmerkingen
12
Over John van Zuilen

Persoonlijke trainer

Ik ben John van Zuilen, een toegewijde en gepassioneerde professional met een achtergrond in bodybuilding en coaching. Mijn reis begon als een jonge bewonderaar van iconen als Arnold Schwarzenegger en The Ultimate Warrior van de WWF. Hoewel mijn pad begon in een familie van voetballers en tennissers, heb ik mijn eigen weg gevonden door mijn passie voor fitness en zelfverbetering te volgen. Na een periode van persoonlijke uitdagingen, waarin ik geconfronteerd werd met turbulente relaties en mijn eigen identiteit herontdekte, ben ik nu weer terug en sterker dan ooit tevoren. Mijn ervaringen hebben me geleerd dat zelfs in de donkerste momenten, er altijd ruimte is voor groei en veerkracht. Met een hernieuwde focus en vastberadenheid, ben ik teruggekeerd naar mijn passie voor fitness en coaching. Mijn missie is om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen reis naar zelfverbetering, zowel fysiek als mentaal. Ik geloof in het belang van een gebalanceerde levensstijl en ben vastbesloten om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, ervaring en passie te delen en om samen te werken aan het bereiken van onze doelen. Laten we samen bouwen aan een sterker, gezonder en gelukkiger leven!

Wat Ons Scheidt

Waarom Wij

Hier bij John van Zuilen Fitness zijn we niet zomaar een persoonlijke trainingsdienst. Wat ons onderscheidt is onze niet-aflatende toewijding aan uw holistische welzijn. Dit is wat ons onderscheidt van de rest:

Gepersonaliseerde aanpak

We begrijpen dat elk individu uniek is. Daarom stemmen we onze trainingsprogramma's specifiek af op uw behoeften, doelen en capaciteiten. Geen ingewikkelde routines hier – alleen gepersonaliseerde plannen die zijn ontworpen om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken.

Uitgebreide ondersteuning

onze ondersteuning stopt niet wanneer de sessie stopt. Wij bieden voortdurende begeleiding, motivatie en verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u op koers blijft en duurzame resultaten behaalt. Van voedingsadvies tot leefstijlcoaching, wij staan ​​voor u klaar bij elke stap.

Gepassioneerde expertise

Als toegewijde personal trainer met [X] jaar ervaring, ben ik zeer gepassioneerd in het helpen van mijn klanten om hun volledige potentieel te ontsluiten en hun fitnessdoelen te bereiken. Met een focus op educatie en empowerment streef ik er niet alleen naar om lichamen te transformeren, maar ook om blijvende veranderingen in levensstijl te inspireren

PACKAGES

Transformeer je lichaam, Transformeer Je leven

Just do it! Zero Excuses!

Monthly

Six (6) Month

REMOTE

€ 125,-

maand

BASIC

€ 195,-

maand

EXTRA

€ 325,-

maand

ADVANTAGE

€ 425,-

maand

REMOTE

€ 100,-

maand

BASIC

€ 150,-

maand

EXTRA

€ 250,-

maand

ADVANTAGE

€ 350,-

maand

Let's Get in Touch

Email

info@hashira.nl

Telefoon

+31 6 30903331

Gym

BaseGym, Keulsekade 189, Utrecht

Send Message

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Testimonial

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis.

Firstname Surname
Designer

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis. Nullam non erat neque. Maecenas a ipsum a odio interdum lacinia.

Firstname Surname
Designer

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis. Nullam non erat.

Firstname Surname
Designer

© All rights reserved | Hashira | Healing praktijk | met toegankelijke, holistische behandelingen zoals Reiki, verschillende coachingstrajecten en hulp bij hooggevoeligheid.

Maak hier uw reservering

Kies je behandeling*
behandelaar*
Datum*
Totaal:
Je e-mail*
Telefoon*
Opmerkingen
Scroll to Top