Welkom bij John van Zuilen

Persoonlijke trainer

Ontgrendel uw ultieme potentieel: lichamen sterker maken, geesten inspireren en levens transformeren, één vertegenwoordiger tegelijk.

Weet jij wat ervoor nodig is om je elke dag op je best te voelen, zowel fysiek als emotioneel? Wellness is niet uitsluitend gebaseerd op voeding en lichaamsbeweging. Wat je je geest voedt, is minstens zo belangrijk. Zelfs een goed dieet en voldoende lichaamsbeweging zijn niet altijd genoeg om je een evenwichtig, productief en gelukkig gevoel te geven. Je moet wellness beschouwen als een 360 graden gezondheidsplan, inclusief ziel en geest. Zeker in deze tijd waarin thuiszitten en weinig afleiding de overhand hebben, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

 
 

Voed je geest met meditatie

Meditatie bestaat al duizenden jaren. Het werd oorspronkelijk toegepast om mensen te helpen meer in contact te komen met hun spirituele krachten. Hoewel veel mensen nog steeds meditatie beoefenen vanuit spiritualiteit, blijkt dit ook veel gezondheidsvoordelen te hebben. Meditatie biedt een diepe staat van ontspanning en een rustige geest, en emotionele voordelen dragen in grote mate bij aan de algehele gezondheid.

Voed je geest door op te ruimen

Balans in huis is een belangrijk ingrediënt bij het creëren van een gevoel van rust en balans in je geest. Onderzoek toont aan dat rommel en wanorde thuis gevoelens van angst, depressie en vermoeidheid kunnen vergroten. Wacht daarom niet tot de lente met je grote schoonmaak. Het opruimen van de rommel uit je persoonlijke ruimte verricht wonderen en helpt je je hoofd leeg te maken. Een schone, georganiseerde omgeving is goud waard voor je gemoedsrust. Hét perfecte klusje als je toch al veel thuis bent. Aan de slag dus!

Voed je gevoel van verbinding met betekenisvolle relaties

Mensen zijn sociale wezens. De mensen met wie we ons omringen, helpen ons met het vormgeven van onze kijk op de wereld en bieden ondersteuning wanneer we die het meest nodig hebben. Studies tonen aan dat mensen die zich meer verbonden voelen met anderen, minder last hebben van angst en depressie. Een gezond sociaal leven kan ook het gevoel van eigenwaarde en empathie vergroten en mensen meer vertrouwen geven. Dit alles hangt natuurlijk af van de kwaliteit van je relaties. Ook al is het in deze tijd niet makkelijk om je vrienden op te zoeken, vergeet niet dat ook een telefoontje tijdens het wandelen, of samen buiten een kopje koffie drinken ontzettend veel goeds doen voor je geest.

Voed je kennis met een goed boek

Iedereen houdt van een goed boek, maar je haalt er onbewust veel meer uit dan alleen een goed verhaal. Het lezen van boeken versterkt je brein. MRI-scans tonen aan dat de hersenactiviteit toeneemt en een tijdlang aanhoudt, zelfs dagen nadat je een boek hebt gelezen. Studies tonen ook aan dat lezen empathie vergroot, woordenschat opbouwt en een sleutelrol speelt bij het voorkomen van leeftijdsgerelateerde cognitieve achteruitgang. Lezen heeft dus een hele reeks voordelen die verder gaan dan alleen het entertainment van het lezen zelf!

Hebben je hersenen een dieet nodig?

Hoewel het belangrijk is om je lichaam en geest te voeden met gezonde gewoontes, is het verstandig om tegelijkertijd alert te zijn op negatieve invloeden. Dingen die in kleine hoeveelheden prima zijn, kunnen bij een toename al snel een negatieve invloed hebben op je geestelijke gezondheid, creativiteit en productiviteit. Bijvoorbeeld: Dat ene strenge stemmetje in je hoofd kan heel nuttig zijn om altijd het onderste uit de kan te halen, maar een te streng stemmetje of een stem die niet ophoudt met praten, kan een belemmering vormen en je angstig maken. Maar denk ook aan alle nieuwsberichten die voorbijkomen van mensen die ziek zijn, of het toenemende aantal maatregelen. Door dit te herkennen, kun je jezelf hier proactief voor afsluiten en zo onnodige negativiteit besparen.

Social media

Deskundigen zijn het erover eens dat social media, net als veel andere leuke dingen, het beste met mate kunnen worden gebruikt. Uit onderzoek blijkt dat bij het scrollen door je feed dopamine vrijkomt, wat verband houdt met plezierige gevoelens; je beloningssysteem. Aan de andere kant zijn deze platforms ontworpen om je eindeloos te laten scrollen, wat weer een verhoogde kans op angst, depressie en zelfs fysieke kwalen met zich meebrengt. Als je het moeilijk vindt om grenzen te stellen in het gebruik van social media, ben je niet de enige. Probeer apps te gebruiken die dagelijks limieten stellen aan je social media gebruik, of installeer browser-extensies die deze websites automatisch blokkeren na een door jou toegewezen tijdslimiet. Zo houd je het voor jezelf overzichtelijk en raak je minder makkelijk afgeleid.

Televisie

Televisie kijken kan goed voor je zijn; educatieve programma’s en actuele gebeurtenissen helpen je op de hoogte te blijven, en je favoriete shows kunnen een broodnodige bron van afleiding of amusement zijn. Maar drie of meer uur per dag televisiekijken kan leiden tot gedragsproblemen, slaapproblemen en gezondheidsproblemen. In het tijdperk van binge-watching toont onderzoek aan dat televisie net zo verslavend kan worden als sociale media, waardoor het belangrijk is om ook hier tijdslimieten te stellen. Probeer tv kijken te vermijden vlak voordat je naar bed gaat, omdat dit het veel moeilijker kan maken om in slaap te vallen. En let daarbij ook op wát je kijkt; bespaar jezelf een thriller of zware thema’s vlak voordat je naar bed gaat. Beperk jezelf tot de Bridget Jones categorie, of bekijk opnieuw alle seizoenen van ‘How I met your mother’!

Werk

Onze digitale levensstijl maakt het gemakkelijker dan ooit om verbonden te blijven met ons werk, zeker nu er maar weinig afleiding is en je leven alleen nog om werk lijkt te draaien. Maar dit mes snijdt aan twee kanten en je kunt jezelf een halt toe roepen. Als je merkt dat je ‘s avonds nog mails beantwoordt of incheckt bij projecten, dan wordt het wat veel van het goede. Volgens Mayo Clinic leidt het te veel tijd besteden aan werk tot burn-out, met vermoeidheid, prikkelbaarheid, een gebrek aan motivatie en een lagere kwaliteit van je werk als gevolg. De remedie tegen burn-out is balans; door een grens te trekken tussen je werk en persoonlijke tijd, voel je je niet alleen gelukkiger, maar verbeter je ook de kwaliteit van je werk.

Sta elke dag even stil bij hoe je je voelt, dan betaalt dit zich op zowel de korte als de lange termijn terug. Hierdoor voel je je gemotiveerder, minder gestrest en kun je de wereld vanuit een mooier en positiever perspectief bekijken. Waar leg jij de komende tijd de focus op?

12
Over John van Zuilen

Persoonlijke trainer

Ik ben John van Zuilen, een toegewijde en gepassioneerde professional met een achtergrond in bodybuilding en coaching. Mijn reis begon als een jonge bewonderaar van iconen als Arnold Schwarzenegger en The Ultimate Warrior van de WWF. Hoewel mijn pad begon in een familie van voetballers en tennissers, heb ik mijn eigen weg gevonden door mijn passie voor fitness en zelfverbetering te volgen. Na een periode van persoonlijke uitdagingen, waarin ik geconfronteerd werd met turbulente relaties en mijn eigen identiteit herontdekte, ben ik nu weer terug en sterker dan ooit tevoren. Mijn ervaringen hebben me geleerd dat zelfs in de donkerste momenten, er altijd ruimte is voor groei en veerkracht. Met een hernieuwde focus en vastberadenheid, ben ik teruggekeerd naar mijn passie voor fitness en coaching. Mijn missie is om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen reis naar zelfverbetering, zowel fysiek als mentaal. Ik geloof in het belang van een gebalanceerde levensstijl en ben vastbesloten om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, ervaring en passie te delen en om samen te werken aan het bereiken van onze doelen. Laten we samen bouwen aan een sterker, gezonder en gelukkiger leven!

Wat Ons Scheidt

Waarom Wij

Hier bij John van Zuilen Fitness zijn we niet zomaar een persoonlijke trainingsdienst. Wat ons onderscheidt is onze niet-aflatende toewijding aan uw holistische welzijn. Dit is wat ons onderscheidt van de rest:

Gepersonaliseerde aanpak

We begrijpen dat elk individu uniek is. Daarom stemmen we onze trainingsprogramma's specifiek af op uw behoeften, doelen en capaciteiten. Geen ingewikkelde routines hier – alleen gepersonaliseerde plannen die zijn ontworpen om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken.

Uitgebreide ondersteuning

onze ondersteuning stopt niet wanneer de sessie stopt. Wij bieden voortdurende begeleiding, motivatie en verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u op koers blijft en duurzame resultaten behaalt. Van voedingsadvies tot leefstijlcoaching, wij staan ​​voor u klaar bij elke stap.

Gepassioneerde expertise

Als toegewijde personal trainer met [X] jaar ervaring, ben ik zeer gepassioneerd in het helpen van mijn klanten om hun volledige potentieel te ontsluiten en hun fitnessdoelen te bereiken. Met een focus op educatie en empowerment streef ik er niet alleen naar om lichamen te transformeren, maar ook om blijvende veranderingen in levensstijl te inspireren

PACKAGES

Transformeer je lichaam, Transformeer Je leven

Just do it! Zero Excuses!

Monthly

Six (6) Month

REMOTE

€ 125,-

maand

BASIC

€ 195,-

maand

EXTRA

€ 325,-

maand

ADVANTAGE

€ 425,-

maand

REMOTE

€ 100,-

maand

BASIC

€ 150,-

maand

EXTRA

€ 250,-

maand

ADVANTAGE

€ 350,-

maand

Let's Get in Touch

Email

info@hashira.nl

Telefoon

+31 6 30903331

Gym

BaseGym, Keulsekade 189, Utrecht

Send Message

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Testimonial

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis.

Firstname Surname
Designer

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis. Nullam non erat neque. Maecenas a ipsum a odio interdum lacinia.

Firstname Surname
Designer

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis. Nullam non erat.

Firstname Surname
Designer

© All rights reserved | Hashira | Healing praktijk | met toegankelijke, holistische behandelingen zoals Reiki, verschillende coachingstrajecten en hulp bij hooggevoeligheid.

Maak hier uw reservering

Kies je behandeling*
behandelaar*
Datum*
Totaal:
Je e-mail*
Telefoon*
Opmerkingen
Scroll to Top