Welkom bij John van Zuilen

Persoonlijke trainer

Ontgrendel uw ultieme potentieel: lichamen sterker maken, geesten inspireren en levens transformeren, één vertegenwoordiger tegelijk.

immuunsysteem hashira

Je immuunsysteem een boost geven: kan dat, en hoe doe je dat eigenlijk? Wondermiddelen bestaan niet, maar je kunt je immuunsysteem zeker een handje helpen. Zeker in het najaar en in het vroege voorjaar kan dat geen kwaad, omdat er dan veel ziektekiemen rondgaan. Ik geef je vijf tips om verkoudheid en griep te voorkomen en te beperken.

 
 

1. Minder stress en meer slaap

Deze tip zetten we niet voor niets bovenaan: het is wetenschappelijk bewezen dat stress een negatieve invloed heeft op je immuunsysteem. Denk bijvoorbeeld aan een drukke periode waarin je eigenlijk net iets te hard werkt. Op het moment dat je rust neemt en daar van wil genieten, word je flink grieperig of verkouden. Je bent niet de enige. Bij veel mensen krijgt het immuunsysteem een klap tijdens stressvolle periodes of vlak daarna. Probeer stress waar het kan dus te beperken.
Daarnaast is het belangrijk om voldoende te slapen. Geen spannende tip, maar wél belangrijke! Ga op tijd naar bed en berg je telefoon en tablet op om tot rust te komen.

2. Kies voor voeding met veel vitaminen

Dat voldoende groente en fruit eten belangrijk is voor een gezond immuunsysteem, wist je al. Deze groente – en fruitsoorten zijn echte vitaminebommetjes voor je afweersysteem:

 • Citrusvruchten zoals sinaasappel en citroen (vitamine C)
 • Kiwi (vitamine C)
 • Aardbeien C (vitamine C)
 • Tuinkers (vitamine A, C en E)
 • Broccoli (vitamine A, C en E)
 • Groene asperges (vitamine A, C, E en K)
 • Knoflook (bevat zwavelhoudende verbindingen die je afweersysteem versterken)

En zo zijn er nog veel meer! Maak afwisselende maaltijden klaar en probeer juist tijdens stress te denken aan voldoende vitaminen. Je afweersysteem zal je dankbaar zijn.

3. Vul je voeding aan

Als je het druk hebt wil het nog weleens voorkomen dat gezond eten makkelijker gezegd is dan gedaan. Vaak grijp je toch net wat sneller naar ‘makkelijke’ voeding, die niet altijd voldoende vitaminen bevat. Voor je immuunsysteem kan dat in een drukke periode net niet goed uitpakken. Een tekort aan vitaminen kan op twee manieren ontstaan:

 • Ingrediënten in (kant – en klare) voeding die ervoor zorgen dat je bepaalde vitaminen minder goed opneemt.
 • Je eet te weinig voeding die rijk is aan vitaminen en mineralen.

Het kan helpen om een tekort aan te vullen met multivitaminen. Forever Daily (multivitaminen) bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen voor elke dag. Zo geef je jezelf net dat extra duwtje in de rug voor een sterk immuunsysteem.

4. Sporten of een blokje om: het helpt!

Beweging helpt niet alleen om fit te blijven, maar is ook belangrijk voor je immuunsysteem. Het helpt je om een sterke afweer op te bouwen. Interessant is dat beweging ook helpt om stress tegen te gaan. Het helpt je om je focus te verleggen en even niet te piekeren.
Belangrijk is dat je sport en beweegt op een manier die bij jou past. Anders is de kans groot dat je het niet volhoudt. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Lopen of fietsen naar je werk, in plaats van met het OV of de auto
 • Een rondje lopen tijdens de pauze van je werk
 • Wandelen op een plek die jij fijn vindt (bos, strand, park, stad)
 • Work-outs in de sportschool of thuis: kies wat jij fijn vindt
 • Abonnement op een sport die jou aanspreekt

Sporten helpt echt: je houdt je immuunsysteem ermee op peil, en je spieren ook.

5. Wees lief voor je buik

Geef je buik een extra oppepper* met bijvoorbeeld Forever Active Pro-B. Forever Active Pro-B bevat een gepatenteerde mix van 6 verschillende bacteriestammen en biedt 8 miljard KVE (Kolonie Vormende Eenheden) die bijdragen aan een gezond maag-darmstelsel en een normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast is de formule rijk aan zink.

*Zink draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Zo geeft een rustige buik jou een blij gevoel.

12
Over John van Zuilen

Persoonlijke trainer

Ik ben John van Zuilen, een toegewijde en gepassioneerde professional met een achtergrond in bodybuilding en coaching. Mijn reis begon als een jonge bewonderaar van iconen als Arnold Schwarzenegger en The Ultimate Warrior van de WWF. Hoewel mijn pad begon in een familie van voetballers en tennissers, heb ik mijn eigen weg gevonden door mijn passie voor fitness en zelfverbetering te volgen. Na een periode van persoonlijke uitdagingen, waarin ik geconfronteerd werd met turbulente relaties en mijn eigen identiteit herontdekte, ben ik nu weer terug en sterker dan ooit tevoren. Mijn ervaringen hebben me geleerd dat zelfs in de donkerste momenten, er altijd ruimte is voor groei en veerkracht. Met een hernieuwde focus en vastberadenheid, ben ik teruggekeerd naar mijn passie voor fitness en coaching. Mijn missie is om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen reis naar zelfverbetering, zowel fysiek als mentaal. Ik geloof in het belang van een gebalanceerde levensstijl en ben vastbesloten om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, ervaring en passie te delen en om samen te werken aan het bereiken van onze doelen. Laten we samen bouwen aan een sterker, gezonder en gelukkiger leven!

Wat Ons Scheidt

Waarom Wij

Hier bij John van Zuilen Fitness zijn we niet zomaar een persoonlijke trainingsdienst. Wat ons onderscheidt is onze niet-aflatende toewijding aan uw holistische welzijn. Dit is wat ons onderscheidt van de rest:

Gepersonaliseerde aanpak

We begrijpen dat elk individu uniek is. Daarom stemmen we onze trainingsprogramma's specifiek af op uw behoeften, doelen en capaciteiten. Geen ingewikkelde routines hier – alleen gepersonaliseerde plannen die zijn ontworpen om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken.

Uitgebreide ondersteuning

onze ondersteuning stopt niet wanneer de sessie stopt. Wij bieden voortdurende begeleiding, motivatie en verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u op koers blijft en duurzame resultaten behaalt. Van voedingsadvies tot leefstijlcoaching, wij staan ​​voor u klaar bij elke stap.

Gepassioneerde expertise

Als toegewijde personal trainer met [X] jaar ervaring, ben ik zeer gepassioneerd in het helpen van mijn klanten om hun volledige potentieel te ontsluiten en hun fitnessdoelen te bereiken. Met een focus op educatie en empowerment streef ik er niet alleen naar om lichamen te transformeren, maar ook om blijvende veranderingen in levensstijl te inspireren

PACKAGES

Transformeer je lichaam, Transformeer Je leven

Just do it! Zero Excuses!

Monthly

Six (6) Month

REMOTE

€ 125,-

maand

BASIC

€ 195,-

maand

EXTRA

€ 325,-

maand

ADVANTAGE

€ 425,-

maand

REMOTE

€ 100,-

maand

BASIC

€ 150,-

maand

EXTRA

€ 250,-

maand

ADVANTAGE

€ 350,-

maand

Let's Get in Touch

Email

info@hashira.nl

Telefoon

+31 6 30903331

Gym

BaseGym, Keulsekade 189, Utrecht

Send Message

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Testimonial

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis.

Firstname Surname
Designer

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis. Nullam non erat neque. Maecenas a ipsum a odio interdum lacinia.

Firstname Surname
Designer

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis. Nullam non erat.

Firstname Surname
Designer

© All rights reserved | Hashira | Healing praktijk | met toegankelijke, holistische behandelingen zoals Reiki, verschillende coachingstrajecten en hulp bij hooggevoeligheid.

Maak hier uw reservering

Kies je behandeling*
behandelaar*
Datum*
Totaal:
Je e-mail*
Telefoon*
Opmerkingen
Scroll to Top