hashira_logo

welkom bij

Hashira

Kijk eens in onze webshop voor de mooiste (holistische) producten.

Voor elk wat wils en mocht u iets willen hebben en staat dit er niet tussen? Vraag het ons gerust!

Bij ons kunt u terecht voor reiki behandelingen. Voor een enkele behandeling maar ook voor trajecten bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel op locatie (bij u thuis, op kantoor, etc.) of op afstand, wat en wanneer het u uitkomt. 

Holistisch centrum

Bij ons kunt u terecht voor holistische behandelingen. Voor een enkele behandeling maar ook voor trajecten bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel op locatie (bij u thuis, op kantoor, etc.) of op afstand, wat en wanneer het u uitkomt. 

HSP Coaching

Hashira

Hashira is een healing praktijk vanuit Maarssen (Utrecht) waar u terecht kan voor energetische behandelingen. Al sinds 2006 geef ik, John van Zuilen, Reiki, holistische behandelingen en meditatie in combinatie met een nuchtere kijk op het leven staan voor mij centraal.

Ik ben van mening dat behandelingen voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Iedereen verdient het om zich goed/beter te voelen. Vaak is meer dan 1 behandeling nodig, daarom kies ik ervoor om dit vooraf met u te bespreken. Reiki behandelingen worden helaas (nog) niet door de verzekeraar vergoed. Door het behandelplan vooraf met u te bespreken blijven de kosten overzichtelijk en beheersbaar.

Heeft u last van stress of pijn?

Dan kan Reiki u rust en/of verlichting van de pijn geven in slechts een aantal behandelingen. Ik ben gecertificeerd Reiki-behandelaar in het Usui System of Natural Healing. Kijk onder ‘Wat is Reiki’ voor een uitgebreide uitleg over Reiki. Onder ‘Behandelingen’ kunt u zien welke mogelijkheden er zijn en wat een behandeling kost.

Ik kom bij u thuis in oa. Maarssen, Vleuten, Leidsche Rijn, Breukelen, Utrecht, Culemborg, Beesd, Zaltbommel, Haaften, Tuil, Geldermalsen. Bel of mail gerust of ik ook bij u thuis kan komen.

Hashira

Maak hier uw reservering

Kies je behandeling*
behandelaar*
Datum*
Totaal:
Je e-mail*
Telefoon*
Opmerkingen
Scroll to Top