Welkom bij John van Zuilen

Persoonlijke trainer

Ontgrendel uw ultieme potentieel: lichamen sterker maken, geesten inspireren en levens transformeren, één vertegenwoordiger tegelijk.

Het Pad naar een Bewuster Leven met HSP: Een Reis naar Innerlijke Kracht

🌟 Ontdek het pad naar een bewuster leven met HSP! 🌟

Herken je dat overweldigende gevoel, die huilbuien en het naderhand bedenken van wat je eigenlijk had willen zeggen? Het is tijd om onzekerheid en twijfel niet langer de regie te laten voeren. Welkom bij ons unieke traject, “Leven met HSP,” dat de sleutel biedt tot een leven in balans.

De Kracht van Emoties

πŸ’ͺ Ontdek hoe je:

✨ Emoties omarmt zonder overweldigd te raken ✨ Direct en zelfverzekerd communiceert ✨ Sterker staat in het nemen van beslissingen ✨ Vrijkomt van de wisselvalligheid die HSP soms met zich meebrengt

Laat het verleden achter je en omarm de kracht van het nu! Ga naar www.hashira.nl/hsp/ en zet vandaag de eerste stap naar een leven vol zelfvertrouwen en innerlijke rust.

Trajecten op Maat

Bij Hashira begrijpen we dat iedereen zijn eigen pad heeft. Daarom bieden we niet alleen trajecten aan, maar ook losse sessies. Of je nu de voorkeur geeft aan een gestructureerd traject of liever specifieke uitdagingen aanpakt in individuele sessies, wij zijn er voor jou.

Bezoek Onze Praktijk

Wil je persoonlijk contact? Kom dan naar onze praktijk in Haaften, gelegen in de historische Burcht van Haeften. Hier creΓ«ren we een veilige ruimte waar je kunt werken aan jouw persoonlijke groei.

Flexibiliteit naar Jouw Locatie

Geen zorgen als je niet in de buurt bent. Wij komen ook naar jou toe, zodat je in je vertrouwde omgeving aan jezelf kunt werken.

Neem Contact op

Wil je meer weten over hoe ons traject jou kan ondersteunen? Stuur een e-mail naar info@hashira.nl of bel ons op +31 418 204 015. Ontdek vandaag nog wat Hashira voor jou kan betekenen.

Veel liefs,

Hashira 🌈 Jouw pad naar zelfontdekking begint hier! πŸš€ #LevenMetHSP #InnerlijkeKracht #Zelfontplooiing #innerlijkekracht

12
Over John van Zuilen

Persoonlijke trainer

Ik ben John van Zuilen, een toegewijde en gepassioneerde professional met een achtergrond in bodybuilding en coaching. Mijn reis begon als een jonge bewonderaar van iconen als Arnold Schwarzenegger en The Ultimate Warrior van de WWF. Hoewel mijn pad begon in een familie van voetballers en tennissers, heb ik mijn eigen weg gevonden door mijn passie voor fitness en zelfverbetering te volgen. Na een periode van persoonlijke uitdagingen, waarin ik geconfronteerd werd met turbulente relaties en mijn eigen identiteit herontdekte, ben ik nu weer terug en sterker dan ooit tevoren. Mijn ervaringen hebben me geleerd dat zelfs in de donkerste momenten, er altijd ruimte is voor groei en veerkracht. Met een hernieuwde focus en vastberadenheid, ben ik teruggekeerd naar mijn passie voor fitness en coaching. Mijn missie is om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen reis naar zelfverbetering, zowel fysiek als mentaal. Ik geloof in het belang van een gebalanceerde levensstijl en ben vastbesloten om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, ervaring en passie te delen en om samen te werken aan het bereiken van onze doelen. Laten we samen bouwen aan een sterker, gezonder en gelukkiger leven!

Wat Ons Scheidt

Waarom Wij

Hier bij John van Zuilen Fitness zijn we niet zomaar een persoonlijke trainingsdienst. Wat ons onderscheidt is onze niet-aflatende toewijding aan uw holistische welzijn. Dit is wat ons onderscheidt van de rest:

Gepersonaliseerde aanpak

We begrijpen dat elk individu uniek is. Daarom stemmen we onze trainingsprogramma's specifiek af op uw behoeften, doelen en capaciteiten. Geen ingewikkelde routines hier – alleen gepersonaliseerde plannen die zijn ontworpen om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken.

Uitgebreide ondersteuning

onze ondersteuning stopt niet wanneer de sessie stopt. Wij bieden voortdurende begeleiding, motivatie en verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u op koers blijft en duurzame resultaten behaalt. Van voedingsadvies tot leefstijlcoaching, wij staan ​​voor u klaar bij elke stap.

Gepassioneerde expertise

Als toegewijde personal trainer met [X] jaar ervaring, ben ik zeer gepassioneerd in het helpen van mijn klanten om hun volledige potentieel te ontsluiten en hun fitnessdoelen te bereiken. Met een focus op educatie en empowerment streef ik er niet alleen naar om lichamen te transformeren, maar ook om blijvende veranderingen in levensstijl te inspireren

PACKAGES

Transformeer je lichaam, Transformeer Je leven

Just do it! Zero Excuses!

Monthly

Six (6) Month

REMOTE

€ 125,-

maand

BASIC

€ 195,-

maand

EXTRA

€ 325,-

maand

ADVANTAGE

€ 425,-

maand

REMOTE

€ 100,-

maand

BASIC

€ 150,-

maand

EXTRA

€ 250,-

maand

ADVANTAGE

€ 350,-

maand

Let's Get in Touch

Email

info@hashira.nl

Telefoon

+31 6 30903331

Gym

BaseGym, Keulsekade 189, Utrecht

Send Message

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Testimonial

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis.

Firstname Surname
Designer

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis. Nullam non erat neque. Maecenas a ipsum a odio interdum lacinia.

Firstname Surname
Designer

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus ultrices ligula est, at mattis orci varius quis. Nullam non erat.

Firstname Surname
Designer

Β© All rights reserved | Hashira | Healing praktijk | met toegankelijke, holistische behandelingen zoals Reiki, verschillende coachingstrajecten en hulp bij hooggevoeligheid.

Maak hier uw reservering

Kies je behandeling*
behandelaar*
Datum*
Totaal:
Je e-mail*
Telefoon*
Opmerkingen
Scroll to Top